TIGER T3000 REVIEW WITH MOST COMMON QUESTION ASK

It is obviuosly, glaring and confirm that there’s no any other box opening dstv africa except the following: Tiger T3000, ghost, and funny box and as a matter of facts don’t fall into the trap of fake dstv account which you may find in other blog it is nothing but a way of dupe because there are some people that has fall into the victims so please be warned.
Now to the business of the day, I was initially introduce Tiger T3000 earlier this month before whereby different people from different countries buy their Tiger T3000 through me and i sincerely commend their effort for maximum support, 100% trust and cooperation with me and i promise you too that i will continue to be loyal and sincere with you and as well as good services at when due later i will try to provide some payment evidence sent to me and there are some people who still want to know more how these device working then i will refer you to read my previous post here 

MOST COMMON QUESTION ASK ABOUT TIGER T3000 OR GHOST DECODER

Question 1: What are the features of the box?

Answer: Tiger T3000 has the following features as thus:

  • ARM Cortex-A9 CPU
  • 3D Graphics Processor A52
  • Advanced NEON which includes ARM NEON SIMD extentions.
  • Android version 4.0.4
  • Support both SD and HD video output format: 480i/p, 576i/p, 720p and 1080i
  • 3G, WIFI, LAN.
  • IPTV
  • Access to app store
  • Mp3, AAC,WMA,RM,MP4,AVI,MKV, MOV,3GP,MPG
  • Mouse and Keyboard supported as external devices
  • Software Upgrade through USB or INTERNET

Question 2: Is it combo decoder?

Answer: Yes, because it support both STB and Android platform i.e the decoder can work as normal stb decoder and as well as android tv box.

Question 3: How many days account validity and which other package does it open apart from dstv?

Answer: both stb and android have 1year account for STB channels like dstv, tvsat, ote sports, hispasat and hotbird etc, also iptv account working for preloaded iptv channels under the app/android tv platform.

Question 4: Is Tiger T3000 working like Qsat?

Answer: Well, there mode of operations resemble but not the same and their component isn’t the same.

Question 5: Does it make use of Qsat server/Tcam or Spyacm?

Answer: NO, it doesn’t make use qsat server and the deafult or preloaded server is called forever server.

Question 6: Is it opening canalsat on 22w?

Answer: Yes, it currently opening canal sport 1 and 2 channels on dstv position but not on 22w and it may likely to opening other canalsat package.

Question 7: Is it opening all dstv cahnnels?

Answer: NO, It doen’t opening all the channels and i can confirmed to you that the important sport channels are currently working fine.

Question 8: Does it support PowerVU?

Answer: Yes, It support the following Encryption Patches: Biss, powerVu, Tandberg, Conax, Irdeto and so on.

Question 9: Is it stable and can tiger t3000 can be used to watch live footbal matches?

Answer: Yes, the server is super stable and yet the truth must be told server may be under maintenance for hours to improve the stability and efficiency for example this night i was away to watch a El-classico with a single freezing as show below and also FA cup, EPL and so on.

Question 10: Is it consume data heavily?

Answer: The answer is ambiguous that is yes/no because if you are using stb account to watch dstv the data cosumptions wil be minimal but android tv iptv cosumes heavily if the quality picture is high definition the higher the quality pivture the higher the data consumption

Question 11: How can i get it or where to buy it or how can i place order?

Answer: You can get or buy Tiger T3000 throuigh me by send your request to any of my contact details shown at last sentences of this article.

Question 12: Method of Payment or How to pay?

Answer: Western union, Moneygram, Rapid Transfer through Ecobank and Africash by UBA and you can request for payment details if you ready to buy. and after you send your money you need to wait for 2hours to confirm your payment and if your payment is late during the day or friday thats means you need to wait till next or monday morning if is done late on friday and you are expected to send a very clean and clear copy of your payment receipt as shown below otherwise send the following requirement for confirmation:

  • Sender’s full name
  • Sender’s Address
  • MTCN no for western union or control number for moneygram
  • Amount sent
  • please take note that any mispelling or typography error while filling the transaction form may cause the transaction to delay or hold till correction is made.

Question 13: Method of shipping or How to receive order been paid for?

Answer: After the confirmation of your payment you are advice to send the following details for delivery of your order:

  • Receiver’s Full Name
  • Receiver’s Full Address with postal code
  • Receiver’s active phone with country short code

Question 13: For how long will it take to deliver?

Answer: Time of delivery depends on the location, If you are withing Nigeria, you will get within 7working days but if you are outside Nigeria , your order will be deliver with 10-15 working days.

LIST OF ITEMS IN STOCK

  • TX3PRO/MXQ PRO ANDROID TV BOX.
  • FREESAT MAX7 FOR POWERVU AUTOROLE.
  • WIFI STICK SUPPORT ALL DECODER.
  • 3G/4G PORTABLE ROUTER WITHOUT LAN CABLE AND MODEM.
  • Q19G WITH 1YEAR PRELOADED ACCOUNT FOR MYTV/TVSAT WITH POWERVU AUTOROLE.
  • TVSAT/MYTV CCCAM FOR ALL DECODER ON 16E (NIGERIA AND GHANA ONLY).
  • TCAM ACCOUNT FOR MYTV/TVSAT ON QSAT DECODER.
  • CANALSAT REUNION AND PARABOLE CCCAM ON EUTELSAT 16E.
  • TIGER T3000 (OPENING DSTV AFRICA,TVSAT,HOTBIRD,9E, HISPASAT ETC AND IPTV).

For more information and to place order kindly send your request to me on Email:- [email protected]peacesat.com or WhatsApp:- +2348036143281 or Skype:- @ayokunmi8.

 

14 Comments

Add a Comment